Jobba på Ullnaskolan?

Vi är alltid intresserade av kompetenta och engagerade lärare, förskollärare och fritidspersonal med kunskap i fokus. Är du nyfiken på oss och tror att Ullnaskolan kan vara en passande arbetsplats för dig, kontakta oss gärna ditt personliga brev och CV på jobb@ullnaskolan.se. Välkommen!

Ullnaskolan/Lära i Norrort AB startades 2016 för att bedriva skolverksamhet i Täby kommun till en början i tillfälliga lokaler i Hägerneholmsparken. Sedan hösten 2019 ligger Ullnaskolan fint placerad i Ullna/Hägerneholm på Norrtorpsvägen 12 med närhet till stora fria naturytor samt Hägerneholmsparken. Vi kommer få tillgång till den närliggande nybyggda idrottshallen i Hägerneholm.

Ullnaskolan ägs sedan sommaren 2019 av utbildningsföretaget Sedibus AB som bland annat äger och driver Täby Förskola, Täby Friskola och Tibble Gymnasium. Tillsammans med Sedibus övriga verksamheter är vi en stark aktör i norrort med ambitionen att driva utbildning av högsta kvalitet för barn och elever från förskolan till studenten.
Våra verksamheter drivs av starkt engagerad personal som varje dag arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för ett livslångt lärande för våra förskolebarn, grundskoleelever och gymnasieelever. Den geografiska närheten mellan våra förskolor och skolor ger möjlighet till samarbete, utbyte och utveckling mellan lärare och pedagoger, årskurser och stödfunktioner för den bästa skolgången för eleverna.

Läs mer om våra systerverksamheter: