Personal till Ullnaskolan

Inför terminsstarten våren 2019 söker vi nu kompetenta och engagerade lärare, förskollärare och fritidspersonal med kunskap i fokus som vill jobba på Ullskolan. Är du nyfiken på oss och tror att Ullnaskolan kan vara en passande arbetsplats för dig, kontakta oss gärna ditt personliga brev och CV redan nu på jobb@ullnaskolan.se. Ullnaskolans grundare och ägare är Jenny Arnström och Eva Palo som i företaget Lära i Österåker AB/Fredsborgskolan drivit skolverksamhet sedan 2008 i Österåker.

.


Bakgrund

Lära i Österåker AB startades 2007 av Jenny Arnström och Eva Palo. Med helt olika kompetenser och erfarenheter inom såväl skola som företagande drevs de av möjligheten att skapa bästa skolan för  barn och föräldrar i och omkring Fredsborgsområdet i Österåker kommun. Fredsborgskolan öppnade sina portar i augusti 2008. Företaget har sedan växt från 40 elever till närmare 600 och från 4 till drygt 70 anställda på tio år. De senaste fem åren med DI Gasell-utmärkelsen för snabbväxande företag med organisk tillväxt och med sunda finanser.

2016 startades Lära i Norrort AB för att bedriva skolverksamhet i Täby kommun.

Läs mer om kriterierna för DI Gasell-utmärkelsen:


Sedan 2016 ägs Lära i Österåker AB av Arpa Holding AB som även är ägare till Kunskap i Österåker AB (förskoleverksamhet) och Lära i Norrort AB (skolverksamhet). Arpa Holding AB ägs av Jenny Arnström och Eva Palo som med utökade bolagsbildningar inom koncernen även driver två förskolor samt startar en skolverksamhet i Täby kommun hösten 2018.
Läs mer om våra andra verksamheter:


Långsiktigt ägande
”Vi brinner för att barn och ungdomar ska få en trygg uppväxt med förskola och skola nära hemmet. Vi sätter kunskap i fokus och håller hög kvalitet på skolundervisningen. Vår förhoppning är att kunna ge boende i nyetablerade bostadsområden bästa förutsättningar för livet på hemmaplan.”

Jenny Arnström och Eva Palo ägare och grundare, Ullnaskolan