Aktuella nyheter om vad som händer på Ullnaskolan

Ullnaskolan får nya lokaler

I sommar planerar Ullnaskolan att flytta skolverksamheten till nya fina lokaler på Norrtorpsvägen 12 i Ullna. Lokalerna blir lediga i juni då Täby kommuns förskolor i området flyttar till Hägerneholmsskolan. Just nu förs samtal med Täby kommun gällande lämpligt datum för inflyttning och övriga detaljer i hyresavtalet. Ullnaskolan kommer till hösten 2019 utöka dagens verksamhet F-2 med årskurs 3 och eventuellt ytterligare årskurs beroende på hur efterfrågan ser ut i området.

– Vårt tillstånd gäller för F-6 och vi planerar att under de närmaste två-tre åren expandera till fullt utbyggd verksamhet i alla årskurser, säger rektor Carolina Ankarcrona.

Så snart vi har fler detaljer klara ger vi ytterligare information här på vår webbplats och på vår Facebook-sida.

Öppet Hus 21-25 januari!

Nu i januari bjuder vi även in intresserade elever och föräldrar till Öppet Hus 21-25 januari kl. 08.30-10.00 samt håller ett informationsmöte inför höstens skolval för förskoleklass den 21 januari kl. 18.00 i våra befintliga lokaler på Ritarslingan/Volymvägen. Varmt välkomna till Ullnaskolan!