5-ÅRSKLUBB PÅ ULLNASKOLAN

Från och med augusti erbjuder vi en alldeles egen 5-årsklubb med placering i Ullnaskolans nya lokaler. Detta innebär att vi startar en förskoleverksamhet för de äldsta barnen delvis integrerad med skolverksamheten. Här får barnen extra utmaningar i form av aktiviteter både utomhus och inomhus med Hälsa & Rörelse i fokus. Vi arbetar med spännande teman, gör utflykter, provar på rörelseaktiviteter och skapa en fin och trygg grupp inför skolstarten. I de nya lokalerna på Norrtorpsvägen 12 har vi gott om utrymme inomhus med välanpassade förskoleutrymmen, en fin matsal samt stor skol- och förskolegård. Är du intresserad av att veta mer kan du gärna höra av dig till vår biträdande rektor ida.astrom@ullnaskolan.se.

Ullnaskolans nya lokaler

I sommar flyttar Ullnaskolan skolverksamheten till nya fina lokaler på Norrtorpsvägen 12 i Ullna. Ullnaskolan kommer till hösten 2019 utöka dagens verksamhet F-2 med årskurs 3 och eventuellt ytterligare årskurs beroende på hur efterfrågan ser ut i området.

– Vårt tillstånd gäller för F-6 och vi planerar att under de närmaste två-tre åren expandera till fullt utbyggd verksamhet i alla årskurser, säger rektor Carolina Ankarcrona.

Läs mer på vår webbplats och på vår Facebook-sida.

Vårfest på Ullnaskolan!

Vi tackar alla familjer som kom på Ullnaskolans Vårfest på vår nya skolgård den 15 maj och njöt av det fina vädret och deltog i aktiviteterna.