5-ÅRSKLUBB PÅ ULLNASKOLAN

Från och med augusti erbjuder vi en alldeles egen 5-årsklubb med placering i Ullnaskolans nya lokaler. Detta innebär att vi startar en förskoleverksamhet för de äldsta barnen delvis integrerad med skolverksamheten. Här får barnen extra utmaningar i form av aktiviteter både utomhus och inomhus med Hälsa & Rörelse i fokus. Vi arbetar med spännande teman, gör utflykter, provar på rörelseaktiviteter och skapa en fin och trygg grupp inför skolstarten. I de nya lokalerna på Norrtorpsvägen 12 har vi gott om utrymme inomhus med välanpassade förskoleutrymmen, en fin matsal samt stor skol- och förskolegård. Är du intresserad av att veta mer kan du gärna höra av dig till vår biträdande rektor ida.astrom@ullnaskolan.se.

Ullnaskolans nya lokaler

Ullnaskolan kommer till hösten 2019 utöka dagens verksamhet F-2 med årskurs 3 och eventuellt ytterligare årskurs beroende på hur efterfrågan ser ut i området.

– Vårt tillstånd gäller för F-6 och vi planerar att under de närmaste två-tre åren expandera till fullt utbyggd verksamhet i alla årskurser, säger rektor Carolina Ankarcrona.

Familjefest/invigning av Ullnaskolan!

Vi tackar alla elever, föräldrar och idrottsföreningar som deltog i Ullnaskolans kombinerade familjefest/invigning torsdagen den 22 augusti.