[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

PERSONAL PÅ ULLNASKOLAN


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marie Baehre har arbetat som lärare med elever i F-3 i drygt 25 år. "Att få lotsa och vägleda dem in i skolans värld och vara med när de knäcker läskoden är en av många anledningar till varför jag tycker mitt arbete är så fantastiskt roligt och spännande. Min erfarenhet har jag från Rösjötorps skola i Sollentuna under 5 år och senare på Täby Friskola under nästan 20 år. Mina ledord är trygghet, lyhördhet och att alla elever ska få utvecklas utifrån sin egen förmåga och få känna att man lyckas! Jag är erfaren och trygg i min yrkesroll och ser med glädje fram emot mitt arbete på Ullnaskolan." 

Marie Baehre, legitimerad lärare

 

Eva Toutounchi har under sina 20 år som lärare arbetat med elever från förskoleklass till årskurs 6. "Jag har arbetat som klasslärare och även som speciallärare, ett uppdrag som var mycket givande och som gett mig erfarenhet jag har stor glädje av idag. De senaste åren har jag varit förstelärare med uppdraget att leda och utveckla undervisningen. Jag strävar efter att alla elever ska få lika mycket utrymme och för att med glädje, nyfikenhet och respekt sammansvetsa elevgruppen. Då får alla de bästa förutsättningarna för att lära. Jag ser fram emot att starta upp Ullnaskolan tillsammans med mina kollegor och alla härliga elever."

Eva Toutounchi, legitimerad lärare 

 

REKRYTERING

Är du nyfiken på oss och tror att Ullnaskolan kan vara en passande arbetsplats för dig, kontakta oss gärna med ditt personliga brev och CV redan nu på anmalan@ullnaskolan.se