[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]
Nyhet 18-03-23    Öppet hus den 16 april - mer information inom kort!
 
Nyhet 18-02-06    Glada nyheter om Ullnaskolans placering
I veckan som gick fattades det äntligen beslut om Ullnaskolans placering. Skolan kommer att starta i en del av lokalerna för Hägerneholms förskola. Kommunen har varit behjälplig i processen och nu får Ullnaskolans elever både en väl anpassad skolokal och en härlig och stor skolgård. Närheten till naturen passar perfekt till profilen Hälsa & Rörelse och vår undervisning med utomhuspedagogik. Barnen kan promenera till och från Ullnaskolan tillsammans med sina kompisar. Välkomna till oss i höst!
 
Nyhet 18-01-23    Skolstart och skolval 

Många nya anmälningar till vår skolkö har kommit in, vi har påbörjat rekrytering- en av lärare och förskollärare och vi har också gått vidare med två olika skollokalalternativ, roligt! Nu står pågår skolvalet och det ska bli spännande att se hur många elever som vill börja hos oss på Ullnaskolan. 

För dig som är förälder till ett barn född 2012 är det nu dags att välja skola i Täby kommuns skolval. Skolvalet stänger den 6 februari. Valet av skola gör du på Täby kommuns hemsida genom att logga in och välja skola med hjälp av ett BankID eller E-legitimation. På samma sätt går du tillväga om ditt barn redan går i skola och önskar byta till Ullnaskolan. Vi tar emot ansökningar för elever till förskoleklass samt årskurs 1-3. Läs gärna mer på Täby kommuns hemsida om skolvalet. 

För att välja Ullnaskolan så måste ditt barn vara registrerad i vår skolkö och dessutom välja Ullnaskolan i skolvalet på Täby kom- muns hemsida. Som förälder ska du rangordna tre skolor när du gör ditt skolval. Tänk på att välja Ullnaskolan som ditt förstahandsval om det är hos oss du vill att ditt barn ska gå. 

Den 22 februari får du erbjudande om placering från den skolan ditt barn kommit in på. Om vi på Ullnaskolan får fler ansökningar än antal platser sker urvalet utifrån våra antagningkriterier: 1.Förtur från Ullna förskola 2.Syskonförtur 3.Geografisk närhet 4.Kötid.

I dagsläget planerar vi att starta i lokaler på Ritarslingan 20. Parallellt med arbetar vi på de långsiktiga lösningarna innefattande ombyggnation av befintliga lokaler alternativt nybyggnation.

 

Nyhet 16-08-04     Intresseundersökning - kommande elever på skolan
Vi vill gärna veta hur stort intresset är för en fristående skolverksamhet och vad ni familjer tycker om vår skoletablering i området. På så sätt kan vi också förbereda verksamheten för våra kommande elever på skolan.
 
Är du intresserad av en fristående skola i Ullna - Hägerneholmsområdet?
Är du intresserad av att vi startar Ullnaskolan?
 
Skicka oss gärna svar på dessa frågor med uppgift om ditt barns ålder och i vilket område du/ni bor till anmalan@ullnaskolan.se
 
Om du även vill göra en intresseanmälan för ditt barn till skolverksamheten kompletterar du ditt mail med ditt barns fullständiga personuppgifter tillsammans med föräldrars namn och kontaktuppgifter.
 
Nyhet 16-06-30    Sommar och sol
Nu väntar vi på ett besked från Skolinspektionen om vårt tillstånd för Ullnaskolan. Under tiden förbereder för vår lokalisering tillsammans med Klövern AB som även bygger vår förskola. Vi återkommer med ett nyhetsbrev till er alla med senaste nytt under september/oktober 2016. Du som inte ännu anmält intresse och vill ha vårt nyhetsbrev får detta enkelt genom ett mail till anmalan@ullnaskolan.se
Vi önskar er en riktigt härlig sommar!